Sunday, March 06, 2022

Söndag

 


Här är en bättre bild på den lilla narcissen,  så söt är den.

Har varit väldigt trött idag. Nu måste jag verkligen börja hitta på saker på helgerna igen. E frågade om vi skulle fika på Ritz igår, men jag hade lite ärenden hemma så jag hann inte åka till Sölvesborg. Hoppas det kan bli nästa helg istället. Jag har tänkt åka och hälsa på J i Lund också, han har dock precis haft covid. Idag pratade jag och mina kusiner om att träffas igen, G åker till Spanien igen om ett par veckor, får se om vi kan få till en träff innan. Har tänkt på L också som håller på att flytta från sitt stora hus och till en lägenhet här i stan. Funderar på om vi skulle få försöka få till en träff, men jag antar att hon har fullt upp nu. Måste försöka anstränga mig och bli lite social. Det har varit så många helger jag inte mått bra, men nu är min hosta så gott som borta.

Undrar hur det ska gå att utbilda den nye administratören, han har ingen erfarenhet eller kunskap alls om färdtjänst och sjukresor. När jag utbildade en annan kille för ett litet tag sen jobbade han ju redan i  våra program och kunde jättemycket, det gick ju hur lätt som helst. Han och jag ska ju vara back-ups i fortsättningen. Jag hoppas det ska gå bra det här.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Du kanske får lite mer energi och orkar vara mer social ju mer våren tar över. För många blir det stor skillnad när dagarna blir ljusare och lite varmare. Men orkar man inte så är det inte mycket man kan göra. Du kanske behöver vila upp dig lite mer efter en jobbig period.
Hoppas att det går bra med utbildningen av den nya administratören. Han kanske fattar direkt och lär sig snabbt. Skönt i alla fall att ni blir fler :D
Nu ser man verkligen hur söt narcissen är.
Kram

ime said...

Ja jag tror min energi kommer att öka när dagarna blir längre och det blir varmare temperatur.
Det har gått bra första dagen med utbildning så det ska nog gå vägen.
Kram

znogge said...

Så fin den är och det syns tydligare på den här bilden.
Nej, någon större fart på det sociala är det inte men det får bli ändring på det. Jag har ju två aktiviteter per vecka med Miss T och det är trevliga rutiner tycker jag.
Skönt att du känner dig lite piggare i alla fall.

Kram och god kväll!

ime said...

Ja man behöver lite rutiner även inom det sociala livet och nu har jag bestämt att det får bli mer av den varan. Ja det är jätteskönt att äntligen känna sig återställd efter alla förkylningar.
Kram