Saturday, March 19, 2022

Lördag


 Min helgbukett

Har precis kommit hem efter en mycket välbehövlig nack- och ryggmassage. Det gjorde ganska ont i början så jag fick säga till. Gör det ont så ligger man bara och spänner sig och då blir det ingen avslappning. Jag använder mig av våra friskvårdspengar som vi får på jobbet. Nu ska jag bara ta det lugnt resten av eftermiddagen. 

Jag skulle egentligen lunchat med kusin I innan massagen men hennes mamma har hamnat på sjukhus. Hon blir 92 år i år, så det är en imponerande ålder. Trist alltihop men jag hoppas hon kryar på sig och att jag och I kan träffas snart. Från början skulle kusin G också varit med men hon var tvungen att ta hand om sitt barnbarn. Hennes dotter är ensam mamma och jobbar helger, inskolningen till förskolan hade inte gått som planerat. 

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Vad skönt med massage och det var bra att du sa ifrån så att det blev som du ville. Om jag ska få massage så vill jag att det ska vara ganska rejäla tag. Alla de sk triggerpunkterna ska helst tryckas hårt på tills de domnar bort och jag blir varm. Men det är också något man måste säga till om. Jag fick just den sortens behandling av en sjukgymnast en gång och hon hade lärt sig det av en patient som också hade fibromyalgi. Nu försöker jag själv trycka hårt på de punkter jag når när jag behöver det.
Synd att de andra fick förhinder men det kanske kan bli en ny chans snart.
Kram

ime said...

Jag håller med om att massagen ska kännas, det finns ju en massage som heter taktil som är väldigt mjuk men det vill jag inte ha. Jag gick til en idrottsmassör ett tag som hittade dom triggarpunkterna och det kändes rejält. Skillnaden var att jag var väldigt pigg efteråt till motsats mot vanlig massage som kan göra en trött.
Kram

znogge said...

Så skönt med massage men bra att du sade ifrån. Ont så att man bara spänner sig ska det inte göra. Sedan behöver massagen ändå kännas.
Vilken otur att era planer fick ändras men ibland kommer vardagens bestyr emellan. Så vacker din helgbukett är!

Kram och god söndag!

ime said...

Nej det ska inte göra ont hela tiden som man får massage.
Rosor är alltid vackra och dom står längre också.
Kram