Saturday, March 26, 2022

Lördag

 Har som jag tidigare berättat fått tillbaka mina problem med nacken, jag är spänd och det känns även i axlarna och ner i ryggraden. Jag får huvudvärk och blir yr. Jag kände av det hela gårdagen och fick gå och lägga mig när jag kom hem. Det blir inte så hemskt som tidigare när det blivit ett riktigt migränanfall turligt nog men jag måste ligga ner.  Massagen förra helgen var skön men jag tror inte det räcker. Minns när jag gick på akupunktur att jag blev mycket mer avslappnad i hela kroppen. Får kanske börja på en kur igen. Inte blir det bättre av att det är otroligt stimmigt på jobbet. Det nya killgänget som började i höstas sitter numera tätt tätt ihop och volymen är helt otrolig. Det är ju inte jobb som avhandlas om jag säger så. Jag sitter inte direkt där dom sitter men jag måste börja sitta längre ifrån, jag står inte ut helt enkelt. Eftersom jag utbildat den nye administratören sitter jag nära honom men jag får sluta med det. Vi hade avstämning med vår chef en och en och hon är otroligt besviken, det hjälper inte att säga åt dom att dom måste sprida ut sig. Nu ska vi träffas på måndag vi som jobbade med strategiarbetet innan, jag har ingen aning hur man ska komma tillrätta med det och alla andra problem och jag är inte sugen på att jobba med det. Jag är helt enkelt trött på arbetsmiljön och där är speciellt en kille som är drivande för hela gruppen som gör precis som han vill. Jag är inte sugen på att ta den fighten. Jag gjorde det i början men nu har jag tröttnat.

Idag ska jag luncha med kusin I, ska bli trevligt. Har lite ärenden på stan och ska bland annat köpa penséer till min balkong som jag ska plantera.

4 comments:

znogge said...

Vilken jobbig situation på arbetsplatsen och jag kan förstå att du inte vill ha det så. Arbetsmiljön är väldigt viktig och då inkluderar jag arbetsro. Det är onekligen lite bekymmersamt om gänget inte lyssnar på chefen. Nästa steg får väl bli att peka med hela handen.

Hoppas att akupunktur kan hjälpa igen.

Kram och njut av en förhoppningsvis vilsam helg!

ime said...

Ja det är en förfärlig arbetsmiljö.
Blir det inte bättre med nacken får jag överväga akupunktur igen.
Tack!
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Har du provat en TENS, en sådan som jag har på bröstryggen för att inte värken ska bli outhärdlig när jag står eller går? Det är inte säkert att det hjälper men om massage och akupunktur känns skönt så kanske du borde prova. Jag tror att man kan få låna en sådan hos en sjukgymnast för att prova om det hjälper. Min är helt oumbärlig för mig.
Jag tycker att det är underligt att inte chefen kan fixa så att det här killgänget sprider ut sig eller åtminstone håller en lägre ljudnivå. Det är väl verkligen en chefs uppgift att se till att arbetsmiljön är bra för alla. Lite konflikträdd kanske. Jag hoppas att det blir bättre.
Kram

ime said...

Nej jag har inte testat TENS, får höra mig för.
Ja det är underligt att det inte hjälper det chefen säger. Ibland tror jag att man är så himla rädd för att inte vara omtyckt, istället för att vara rak. Men nu har dom fått klagomål från andra som inte heller orkar sitta där. På måndag ska jag sätta mig längre ifrån i alla fall.
Kram