Wednesday, June 15, 2022

Onsdag

 Jag har jobbat hemifrån de här tre dagarna, hade så ont i mitt knä i måndags, ringde faktiskt 1177 och fick prata med en sköterska som tyckte att jag borde visa knäet för en läkare. Jag fick en tid på eftermiddagen men det var såklart ingen fara. Det är svullet men inget är sönder så det ska läka av sig självt och det känns redan bättre. Så imorgon bär det av till jobbet, en vecka sen jag var där. Men fredag jobbar jag hemifrån igen. Idag har jag nästan bara haft kunder som skällt och varit otrevliga. Jag bara häpnar över graden av otrevligheter man får ta emot. När jag har sagt samma sak flera gånger och dom bara fortsätter brukar jag tacka för samtalet och lägga på. Det finns en gräns för vad jag tar emot och den gränsen når jag snabbare och snabbare känns det som. Jag är nog i behov av semester. Har 11 arbetsdagar innan det är dags för en veckas ledighet, måtte jag orka och hoppas att inte det jag tänker kläs i ord när jag har en kund i luren. Jag är väldigt nära.

2 comments:

znogge said...

Så skönt att det inte var något fel med ditt knä och bra att du fick det kontrollerat. Sedan kan man självklart ha ont ändå.
Ärligt talat så förstår jag inte varför man måste vara otrevlig mot någon. Med en dos av vänlighet brukar det mesta fungera mycket bättre.

Kram och god kväll!

ime said...

Du anar inte hur otrevliga människor kan vara, man fattar inte att människor kan bete sig på det sättet, att man tycker sig ha rätt att kränka och skälla ut någon som representerar ett företag.
Kram