Thursday, June 09, 2022

Torsdag

 Idag efter jobbet var jag och satte en bukett krämfärgade rosor på min föräldragrav. Mamma skulle fyllt 95 på lördag. Det är min bror som sköter graven i år och där såg så trist ut med vissna penséer. Konstigt tycker jag att inte orka ta sig dit och hålla det snyggt.

Vi fick reda på idag att vår affärsområdeschef slutar. Redan imorgon. Det blir ju alltid spekulationer när det går så snabbt. Det händer alltid mycket hos oss,  det är ju en stor organisation och det byts ut folk hit och dit och man ska ständigt göra om organisationen. Det som jag reagerat på är att där är så många tjänster som är så svårgreppbara. Verksamhetsutvecklare, affärsutvecklare, controllers osv. Nu ska det så småningom komma en ny chef som ska göra om allting och sätta sin egen organisation. Suck säger jag bara.

4 comments:

znogge said...

Turas man om att sköta graven är det ju viktigt att hålla koll så att det ser bra ut. Vi har ett avtal om gravskötlsel så det enda vi behöver göra är att sätta blommor. Kostar en slant förvisso men är bra för då vet man att där alltid är välskött. Dock är vi ändå där relativt ofta.

Så jobbigt när det sker så snabba förändringar på en arbetsplats. I min värld tyder det på en obalans inom organisationen och att det saknas samsyn på vart skutan ska. Hoppas det blir stabilare och bättre.

Kram

ime said...

Ja det är ett alternativ att köpa den tjänsten, tror dock inte att vi skulle vara överens om det.
Vi fick ju en ny trafikdirektör så att förändringar sker är kanske inte konstigt. Vi får se var det landar.
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Har man en överenskommelse så bör man hålla sig till den och det är alltid trist när någon inte gör det. Jag har inga gravar att sköta eftersom mina anhöriga har valt att komma till en minneslund. Ganska skönt faktiskt att alltid komma till ett välskött område med massor av blommor och ljus.
Jag hoppas verkligen att ni får en chef som kan klara av att styra upp allt på arbetsplatsen. Det kan ju bli bra. Vi får hoppas på det.
Kram

ime said...

Ja en minneslund är ett fint alternativ. Nu har vi dock en grav som vi ska dela på skötseln av, vid denna tiden tycker jag där ska vara sommarblommor och vidgjort.
Ja vi hoppas på en bra chef, affärsområdeschefen har man inte så mycket med att göra, men man vill ju att den personen ska vara bra ändå.
Kram