Saturday, November 12, 2022

Lördag


 Idag har jag köpt första julklappen, en tröja till Dante. Han är väldigt förtjust i dinosaurier så förhoppningsvis blir han glad. Jag var en sväng på stan, det är 15 grader varmt, har en ullkavaj som är lagom att ha på hösten men jag blev helt svettig. Var en sväng på Indiskan, dom har 50% rabatt på allt men där var väldigt utrensat. Nu har tydligen kedjan räddats, jag handlar inte så ofta där men det är roligt om dom får leva vidare. 

J är i Stockholm, han jobbar lite för ett företag som heter Högskoleprovguiden, dom supportar och hjälper människor som vill skriva så bra resultat som möjligt på högskoleprovet. Idag skulle dom träffas, umgås och äta gott. Sen ska han sova över hos Dante med familj. Blir lite avundsjuk att han får träffa Dante. 

2 comments:

Znogge said...

Vilken fin tröja och alldeles perfekt till en kille som älskar dinosaurier.
Förstår att du gärna hade varit där också men det kommer fler tillfällen. Utan att "strö salt i sår" så är jag innerligt tacksam för att barnbarnen bor så nära. Sedan kan man inte bestämma var de bosätter sig men jag är också glad för att sonen bara bor i Stockholm och inte i Brasilien. Ja, du vet ju hur det är du med.

Önskar en fin söndag!

Kram

ime said...

Ja du kan verkligen vara tacksam att ha dina barnbarn nära, man kan stötta och finnas till hands. Men man kan inte styra det och precis som du är jag glad att ha sonen boende i Sverige.
Önskar dig detsamma!
Kram