Wednesday, November 16, 2022

Zelda


 Det är varje djurägares mardröm, när man ska säga farväl till ett älskat djur. Min lilla Zelda har fått somna in.  Det går aldrig att förbereda sig. Saknaden är så stor. Det räcker att ett djur existerar,  finns i ens närhet och bara är. Djur är aldrig sura eller arga, dom visar total kärlek alltid. Zelda kom alltid och mötte mig varje dag jag kom hem, hon hörde att jag var på väg. 15 år tillsammans. Tack för all kärlek lilla Zelda ❤

6 comments:

Znogge said...

Så ledsamt att höra att din fina Zelda har fått somna in. Även om man anar att det kanske inte är långt borta så går det inte att förbereda sig. Saknaden och tomheten blir så stor för fyrbenta vänner blir som familjemedlemmar. Samtidigt så är det en viktig uppgift vi djurägare har även om det är så svårt.

Varmar kramar <3

ime said...

Nej det går verkligen inte att förbereda sig. Detta har tyngt mig ganska länge för jag har förstått att det närmat sig. Ingen liten Zelda kommer och möter mig längre när jag kommer hem. Jag har min lilla Tilda kvar än men hon är ju också till åren.
Kram

Eva i Dalarna said...

Så ledsamt att höra. Det är inget lätt beslut att fatta, men det är ändå en akt av kärlek att låta ett älskat djur få somna in när de blir gamla eller sjuka.

ime said...

Nej detta är verkligen inget lätt beslut, men som du skriver, man måste av omtanke om djuret göra det.

ibod11 - Ingrid said...

Så ledsamt och sorgligt att läsa om fina Zelda. Du vet att jag förstår din saknad och dina känslor. Våra djur blir ju älskade familjemedlemmar.
Stor varm kram <3

ime said...

Ja det är så skönt när andra förstår sorgen efter ett älskat djur, tack Ingrid ❤
Kram