Tuesday, March 07, 2023

Läget

 Idag varnades det för snökaos,  trafikverket rekommenderade hemarbete. Vi skulle ha driftssättning av nytt system för administratörer just idag och jag är ju back-up,  men jag var inte alls sugen på att ge mig ut i snökaos så jag fick efter lite om och men tillåtelse att jobba hemifrån. Det är jag tacksam över. Just här i stan har det inte varit så mycket kaos men det vet man ju inte förrän efteråt. Det är i alla fall skönt att fått vara hemma hela dagen. Snö vid denna tiden, det är tyvärr inte ovanligt men så onödigt. Alla vill ju ha vår och inte rejäl kyla som det ska bli i veckan.

Fick svar av läkaren, det var mycket riktigt bakterier i såret, fick ju en ny salva som kanske gjort det något bättre, ska använda den ett tag, blir det inte helt bra ska jag hämta ut antibiotika.  

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Skönt att du fick jobba hemifrån och skönt att det inte blev så hemskt väder som kanske var befarat. Men, haha, alla vill inte ha vår redan nu :D Här snöar det just nu, helt oväntat, och nu blir det vitt och fint igen :D
Hoppas salvan hjälper så att du slipper en antibiotikakur. Men om inte så vet du att det finns mer hjälp och det känns säkert bra.
Kram

ime said...

Det har nog varit stökigt väder runtomkring men här inne i stan har det inte varit så farligt.
Jag vet att du gillar vintern 😊 det gör inte jag.
Kan nog vara skönt att slippa antibiotika, får se om salvan hjälper.
Kram

znogge said...

Skönt att det inte blev så illa som befarat hos dig heller men jag hörde att det var besvärligt i huvudstaden.

Så bra att du fått besked nu. Hoppas att salvan hjälper men annars känns det tryggt att ha en antibiotikakur att hämta ut. Det var säkert därför du inte kände dig helt bra.

Kram och god kväll!

ime said...

Ja nu får det vara slut på snöoväder.
Det var nog mer än förkylningen som gjorde att jag kände mig hängig, men nu är jag på bättringsvägen!
Kram