Wednesday, March 22, 2023

Var är våren?

 Är det någon som sett våren? Den lyser med sin frånvaro. Jag vill ha sol, fågelkvitter och varmare temperaturer. Idag har det regnat så gott som hela dagen.  Kallt har vi inne på jobbet med och nu vill inte jag gå i varma koftor längre. Jag vill ha en blommig klänning och sneakers. För ett år sen utbildade jag vår nye administratör och då brukade vi ta en kopp kaffe utomhus på lunchen. Om drygt en vecka är det faktiskt april månad. Jag vill äta glass! Sätta näsan mot solen och få dom första fräknarna. Får hoppas det blir fint väder i påsk så man kan vara ute.

4 comments:

znogge said...

Tyvärr är din inte här kan jag säga! Denna vecka har så här långt bjudit på svalare väder och det har dessutom regnat en hel del och så även i dag. Hoppas verkligen att det ändrar sig snabbare än snabbt för även jag vill ha vår!

Önskar en god kväll nu!

Kram



ime said...

Ja i denna delen av landet i alla fall vill vi verkligen ha vår!!
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Här är den absolut inte men någon dag ibland visar i alla fall vårvintern sig. De dagarna är väldigt sköna så de uppskattas. Men snart kommer nog våren hit också. Hoppas varma solstrålar snart hittar till dig.
Kram

ime said...

Ja faktiskt var det sol idag när jag åkte hem från jobbet och är fortfarande och är 11 grader varmt. Blev riktigt svettig i min ullkappa, så hopp finns!
Kram