Saturday, March 18, 2023

Lördag


 Idag har jag och E lunchat på ett nytt ställe utanför stan. Det var lite tapasrätter, smakade väl gott men det konkurrerar inte med Ritz. Vi tog kaffe efteråt hemma hos mig.

Minns ni när jag gjorde ett sånt väldigt felköp på sneakers förra sommaren? Dom var visserligen nersatta med 30% men jag köpte fel storlek, använde dom en gång. Gick en liten runda och fick gigantiska stora blåsor på fötterna. Jag insåg att jag aldrig skulle kunna gå i dom så det blev inlämning i second hand-butiken. Såg dom i butiken idag så dom är inte sålda. Men jag köpte ett nytt par idag, behöver ett par snygga sneakers, har ett par vita som är jättesköna men dom är inte så vita längre. Nu har jag i alla fall köpt rätt storlek och hoppas det snart blir sneakers-väder. Idag har det ösregnat.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Har man ett favoritställe att fika och äta på så jämför man alla andra ställen med det. Du kanske ska hålla dig till Ritz som du vet har bra och goda läckerheter :D
Ja, jag minns att det blev lite fel och så kan det bli ibland. Jag hoppas att dina gamla sneakers snart får en ny ägare och att dina nya ska vara supersköna och hålla länge. Jag har också köpt nya skor, ett par trekkingskor och ett par walkingskor. Jag beställde dem på nätet och båda paren känns väldigt sköna. Det är ju sådana skor jag mest använder men jag köpte två par för att kanske det ena paret skulle hålla sig lite fräscha. Jag har ju en förmåga att trampa ner i surhål och fastna i grenar :D
Kram

ime said...

Ja jag håller mig till Ritz fortsättningsvis 😊
Man kan ju hoppas att mina gamla sneakers blir sålda men dom hade satt så lågt pris på dom att det blir en rejäl förlustaffär. Så kan det bli. Haha så du brukar fastna i grenar? Det är nog ganska sällsynt att jag gör det. Men det är alltid bra att ha skor att alternera med.
Kram

znogge said...

Hm... Vad hände med min kommentar?

Efter en dimmig morgon är det definitivt sneakersväder här. 12 grader under vår långpromenad så då klagar man icke. Hoppas dina skor snart hittar en ny ägare.

Kul att hitta ett nytt ställe men ofta återvänder man till gamla favoriter.

Önskar en fin söndag nu!

Kram

ime said...

Vad härligt med 12 grader, hoppas vi också har det snart.
Ja ibland hittar man nya trevliga ställen men detta kommer jag nog inte att återvända till.
Kram och detsamma till dig!