Saturday, May 06, 2023

Lördag

 Idag har jag lunchat med väninnor från tidningstiden. Vi var på Smaca här i stan, en populär restaurang som jag inte varit på tidigare. Vi började med att avhandla våra krämpor, jag har inte mycket att komma med lyckligtvis, men I har opererat sin fot och är bra i den men har nu fått ont i knäet istället. Roligt att träffas och uppdatera varandra på alt som händer. I och hennes man har köpt ett hus som snarare är ett ruckel som de ska riva och bygga ett nytt hus på en jättefin tomt med en bäck som rinner igenom. Det ligger på landet och de planerar att ha lite djur. 

I naturen är det så underbart vackert nu med allt som blommar men hjälp vad kallt det är. Det blåser riktigt isiga vindar. Ser ut att bli lite varmare i veckan.

4 comments:

znogge said...

Så trevligt med en lunch med väninnorna. Alltid kul att ses och intressant dessutom att uppdatera varandra om vad som hänt på senare tid. Skönt att du inte hade några direkta åkommor att rapportera för sådana är man gärna utan.

Visst är det fantastiskt fint i naturen nu. Kanske gör den svalare våren att vi kan njuta lite längre också.

Kram och god kväll!

ime said...

Ja visst är man helst utan några krämpor. Man ska vara glad att kroppen fungerar.
Ja kanske blommar allt lite saktare och längre när det är så här kallt, men det kommer nog lite värme snart.
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Vad roligt att ni träffades och lunchade tillsammans. Det blir ofta så att man går igenom krämporna och det är helt ok om man bara inte stannar där hela tiden. Men jag uppfattar det som att ni gick vidare och pratade om allt möjligt annat också. Som t ex natur och diverse planer. Jag kommer ju precis söderifrån och mötte våren där nere. Jag blev glatt överraskad när jag kom hem idag och såg att våren verkligen är på gång här också :D
Kram

ime said...

Ja vi tänkte lite på Astrid Lindgren när hon pratade med en väninna och sa döden döden döden och så var det avklarat 😊 jag kan inte alls fatta att vi fyller 60 i år, vi har ju känt varandra i snart 40 år.
Vad härligt att våren är på intåg hos dig också!
Kram