Saturday, October 07, 2023

Solig lördag


 Var uppe en sväng på stan,  solen skiner, härligt väder.  Bladen på träden är fortfarande gröna, något träd har lite guldfärgade löv men verkligen inte många. 

Jag hittade en liten jumper på Lindex, tycker dom har hottat upp sig. Jag behövde något lite mer gräddfärgat,  har en kavaj/jacka som man har inne och det passar inte riktigt med vitt till den. Har också beiga byxor. Tror denna tröjan kan bli fin till. Känns som jag väntar så länge jag kan med svarta kläder, det är snyggt men det är så lång tid man går i mörka färger.  Jag kanske är på väg att bli en Gunilla Sjödén-tant? Har min knallrosa kavaj som jag också tänkt ha i höst. Jag har alltid sagt (inte minst till kunder när jag sålde kläder) att man ska skina och glittra så mycket man vill. Det finns ingen ålder då man plötsligt ska bli en grå/beige människa. Om man inte vill såklart. 

4 comments:

Znogge said...

Så fin tröjan är så den kommer du att få nytta av. Ibland känner jag att många kanske klär sig onödigt diskret men visst, det är en smaksak. Jag har en tendens till att falla för svarta plagg men samtidigt så tycker jag att svart upptill kan bli lite tungt när man är äldre. Nåja, även det är så klart en smaksak och handlar om vad man passar i och vilka färger man har.

Önskar en fin lördag nu!

Kram

ime said...

Man får välja själv men visst är det mycket diskreta färger, speciellt nu höst och vinter. Allas ytterplagg är svarta eller blåa. Då är det härligt om någon vågar sig på en riktigt knallig färg.
Kram och detsamma till dig!

ibod11 - Ingrid said...

Jag brukar tänka att jag ska ha fler färger i min garderob men oftast har det ändå blivit blått och naturfärgat. Men långsamt kryper det in lite mer färger och det känns faktiskt kul. Men jeans kommer jag alltid att ha, i alla fall så länge jag själv kan välja mina kläder :D Din tröja är jättefin och kommer att vara perfekt till din kavaj :D
Kram

ime said...

Ja det är lätt att fortsätta köpa kläder i de färger man brukar, det känns tryggt. Jag tänker ibland att jag ska köpa nåt grönt, men det blir aldrig. Tycker det är en fin färg.
Ja jag tror jag kommer att trivas i denna tröjan.
Kram