Friday, October 06, 2023

Fredag

 Har tänkt flera kvällar att jag skulle blogga men jag har inte riktigt haft ork. Är så trött efter att ha jobbat. Jag ska ha lite ledighet i slutet på månaden och det ser jag fram emot. Plötsligt har det blivit höst också, kallt och mörkt. Jag var helt oförberedd i början på veckan, hade för tunna kläder på mig. I tisdagskväll stormade det så mycket, jag hörde en duns och min stora fina kruka jag har på balkongen hade flugit ner på golvet och gick i tusen bitar, så tråkigt.

Den här utbildningen jag hade räcker inte på långa vägar, jag skickade ett mail till min chef att om jag ska vara back-up måste jag få jobba med detta frekvent. Det är otroligt mycket att lära sig. Då måste jag frikopplas från kundtjänst. Det går ju inte för vi är helt underbemannade. Som vanligt.

Nu ska jag vila i helgen.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Blogglusten varierar och när man inte orkar är det klokt att avvakta lite. Trevligt att ändå se att du är här när du känner för det :D
Jag hoppas verkligen att du antingen får ägna dig åt det nya och slippa kundtjänst. Det måste väl även arbetsgivaren vinna på. Det blir ju inte bra om du inte får tillräckligt med kunskaper för att kunna vara back-up.
Kram

ime said...

Ja man vill ju gärna dela med sig av sin vardag men inte alltid man har orken att skriva.
Nej slippa kundtjänst kommer jag inte att göra och det vill jag nog inte heller. Enbart administrativt arbete är inte riktigt min grej, jag vill ändå ha kundkontakter.
Kram

znogge said...

Finns inte lusten eller orken till att blogga så är det bara att strunta i det. Någon press ska det inte vara.
Här kom hösten över en natt kändes det som. Det var fint till och med tisdag men under natten hände något. Även här har det blåst mycket. Vilken otur med din fina kruka.

För att kunna fungera som back-up är det så klart en förutsättning att man får tillräcklig utbildning. Dessutom krävs ibland en viss tid så att man får chans att komma in i det.

Så skönt för dig med lite ledighet i slutet av månaden.

Önskar en god och avkopplande kväll nu!

Kram

ime said...

Ja det gick från typ 20 grader till 10 över en natt, jag har alltid så svårt för att skifta kläder men insåg att nu är det oktober, får vara nöjd med hur länge jag ändå kunnat gå barbent och klänning.
Jag tror inte våra överordnade inser hur stressigt och hur mycket jobb vi har, de är inte tillräckligt insatta. Men jag fick ändå förståelse för mitt mail.
Kram