Saturday, October 07, 2017

Lördag

Det är så väldigt skönt när man jobbat klart, stängt butiken, cyklat hem, idag i iskallt regn och väl hemma byta om till en stor hoodie, fixa mat, idag vamrökt lax och bara sjunka ner i soffan och andas ut. Obeskrivligt skönt. När man jobbar måste man vara fin i håret, vilket jag inte alltid är för mitt hår har ett eget liv, snygga kläder, sminkad och det är skönt att komma ur det hemma och få se ut hur som haver. Visst hade det varit roligt på ett vis om någon fixat god middag, hällt upp ett glas vin och tänt levande ljus, men nu är det inte så. Jag njuter av ensamheten, jag uppskattar min frihet. Jag är inte gjord för relation. Har nog varit ensam för länge. Jobb imorgon med sen har jag ledigt nästa helg och jobbar lördagen helgen efter det, sen har jag två veckors semester!!

4 comments:

Ingrid said...

Jag känner precis som du och trivs bäst ensam. Jag kan aldrig hitta det jag hade och nu har jag vant mig vid att kunna göra precis som jag vill. Jag har gärna manliga vänner men vill inte något mer.
Kram

ime said...

Precis så känner jag också. Det är många som lever i dåliga relationer, många som går direkt in i något nytt och som inte klarar av att vara ensam med sig själv.
Kram

znogge said...

Men det lät ändå som en härlig lördagskväll! Relationer måste få växa fram när man är redo!

Kram

ime said...

Ja men jag trivs med mitt liv precis som det är!
Kram