Sunday, October 22, 2017

Söndag

Jag tycker det är roligt att läsa bloggar men har övergett de flesta kändisbloggarna. Ett tag läste jag Pernilla Wahlgren och tyckte det var en positiv härlig blogg men jag slutade. Det blev så ytligt. När sen hela hennes liv med alla barn blev en tv-serie så tyckte jag det gick överstyr. Nu har jag inte sett serien men bara tanken på att ha ett tv-team i hasorna hela tiden som filmar ens liv känns totalt främmande. Jag såg en snutt som hennes dotter Bianca lagt upp och jag förundras över att vara ett kändisbarn. Att man liksom blir känd för att ens mamma är känd. Man behöver inte uträtta något, inte utbilda sig, man kan tydligen leva på att ha en känd mamma. Lite skrämmande. Jag kanske är gammal helt enkelt!? Men det är ju väldigt ovanligt att kunna leva på att vara bloggare eller you tube-are. Hoppas verkligen ungdomar förstår det, att man måste satsa på en utbildning och ett yrke.
Nu till något annat, fick en chock i morse. När jag tog tandtråd flög en tand ut!!!! Jag trodde inte det var sant, en kindtand. Jag bet itu den för säkert 15 år sen, minns inte riktigt, men tror att jag fick dra ut en del av den tanden men tandläkaren gjorde något som har hållt så här länge. Jag har bytt tandläkare och fått veta att jag kommer att få göra en brygga där. Men det skjuter man ju på och tror det ska hålla lite till. Så blev det inte. Så himla himla typiskt precis när jag ska på semester. Men jag har inte ont. Får ringa tandläkaren imorgon och höra om dom tror jag kan vänta tills efter jag varit iväg med att komma. Dom kan ju ändå inte göra något åt det innan jag ska åka. Åh det är tufft att vara ensamstående och jobba deltid. Det här kommer att gå på mycket pengar. Det är inte klokt att man ska stå för tandvårdskostnaderna själv.

4 comments:

Ingrid said...

Jag läser varken veckotidningar eller kändis loggar. Det är mycket roligare att lära känna "vanliga" människor och det är kul att vi känner igen varandra 😀
Vilken otur med tanden. Det är hutlöst dyrt att gå till tandläkare och det är hemskt att det kan gräva djupa hål i människors ekonomi. Jag har haft tur hittills med mina tänder och förhoppningsvis fortsätter det så. Jag hoppas att det inte kommer att ställa till det för dig på resan.
Kram

ime said...

Ja jag håller med, det är mycket mer intressant med vanliga människor.
Ska försöka få tag i tandläkaren idag!
Kram

znogge said...

Men vilken otur med tanden. Hoppas att den går att åtgärda utan att det kostar skjortan. Kändisbloggar är inte något för mig. Tycker en del är ganska så ytliga...

Kram

ime said...

Ja det var tydligen en stifttand som lossade men jag kan vänta tills efter resan med att fixa det.
Ja kändisbloggar är väldigt ytliga tyvärr.
Kram