Tuesday, October 10, 2017

Måndag

Gillar verkligen den här nya svenska serien Vår tid är nu. Så spännande och fascinerande att se en serie som ska skildra 40-talet när freden precis kommit efter andra världskriget. Bra skådespelare och härliga miljöer. Ska bli spännande att följa den.
Öppnade butiken i morse och slutade kl 16, ingen tid jag brukar ha men så skönt att få komma hem i vettig tid. Annars brukar jag inte vara hemma förrän halv åtta på kvällen. Jobb i butiken både imorgon och torsdag med. Kan börja räkna ner dagarna nu till semestern.

4 comments:

Ingrid said...

Jag följer flera andra serier och det får räcka. Av någon anledning är jag inte särskilt förtjust i svenska serier, med vissa undantag. Förmodligen för att jag aldrig har upplevt att vi pratar så stelt med varandra i verkligheten som de ofta gör i svenska filmer och serier. Det känns inte äkta. Men jag är ofta lite motvalls 😉 Gillar t ex inte alls Ingemar Bergman.
Men det spelar ingen roll vad jag tycker för du har hittat något som passar dig och det är det viktiga här 😀
Kram

ime said...

Jag tycker svenska serier har blivit mycket bättre. Och denna har så många bra skådespelare. Men jag håller med dig, jag är inte heller förtjust i Ingemar Bergman.
Kram

znogge said...

Jag har inte sett den men äldsta fröken berättade om den igår så nu får jag se i kapp.

Kram och ha en härlig onsdag!

ime said...

Ja gör det! Den har verkligen börjat bra!
Kram