Saturday, October 21, 2017

Lördag

Det var en ganska skön känsla att logga ut idag kl 15 och gå hem och vara ledig till den 8 november. Vi åker först på onsdag så jag ska koppla av några dagar först. Tvätta, städa och handla lite av det sista jag behöver ha med. Hämta ner den stora resväskan från vinden som jag inte använt sen sist jag var i Japan för två år sen. Jag är såklart grymt förväntansfull och det pirrar i hela kroppen. Har varit lite segt att jobba de senaste dagarna, man vill liksom bara att tiden ska gå. Jag och J pratar ofta, han är såklart lika förväntansfull som jag. Har diskuterat de sista detaljerna med E, vilket tåg vi ska ta på onsdag morgon, man måste ha god marginal. Tja... det känns som allt är på banan nu. Vädret har inte varit det bästa i Japan på det senaste, regn och sådär 18 grader, men J säger att en tyfon är på väg (innan vi kommer) och efter det så blir det finare väder. Tyfon hade jag ju blivit rädd för i vanliga fall, men det är ju så vanligt där.

2 comments:

Ingrid said...

Inte konstigt att du är lite pirrig och förväntansfull. Du ska ju iväg på ett fantastiskt äventyr 😀 Skönt att kunna vara ledig några dagar innan så att det blir gott om tid för allt som ska fixas.
Kram

ime said...

Ja det är skönt att vara ledig några dagar innan. Förra gången jag åkte dit jobbade jag på söndagen, packade på kvällen och åkte morgonen efter. Det var först när jag satt på flygplatsen jag fattade att jag verkligen skulle iväg.
Kram