Wednesday, October 18, 2017

Onsdag

Idag är det en vecka tills det bär av. Jag vaknar till nyheten att all tågtrafik norr om Lund står stilla... precis sånt man inte vill läsa. Jag är faktiskt mer nervös för tågresan till Köpenhamns flygplats än flygresan till andra sidan jordklotet. Så mycket problem är det. I värsta fall får vi ta en taxi till flygplatsen. Nog samma pris som att köra ner och stå i parkeringshus. Hoppas vi slipper det i alla fall. Först flyger vi till Helsingfors och sen är det raka spåret därifrån till Tokyo. Herregud, jag kan inte fatta att det är dags snart.
Jobb i butiken idag med lilla T, imorgon prenumerationsförsäljning och sen butiken fredag och lördag. Sen är jag ledig.
Idag är jag vaken jättetidigt, Tilda väckte mig vid sextiden. Sen lyckades jag inte somna om, det kommer några som ska spola våra ledningar vid åtta-tiden så jag måste ju ändå gå upp.

6 comments:

znogge said...

Visst är det ett stressmoment när det är störningar i trafiken. Men i värsta fall så finns taxi som alternativ. Håller dock en tumme för att allt ska fungera planenligt. Förstår att du längtar...

Kram

ime said...

Ja taxi får bli sista lösningen. Jovisst längtar jag!!
Kram

My kids' Mom said...

Hej,
Hoppas det löser sig med tågtrafiken. Min dotter äkte hem från Lund och fick åka buss delar av vägen. Hon tyckte det var rätt tröttsamt, men men...
Å, jag tittar också på TV serien Vår tid är nu. Den är så bra.
Ha det gott

Kram från Dalarna,

Anneli

ime said...

Ja Skånetrafiken går verkligen inte att lita på.
Ja men visst är serien bra!!
Ha det gott du med!
Kram

Ingrid said...

Jag håller tummarna för att alla problem ska hålla sig borta nästa vecka 😀 Men det är alltid lite osäkert när det gäller tåg. Vi har nog alla någon berättelse om när det har strulat.
Kram

ime said...

Ja tåg i Sverige är verkligen ett osäkert kort.
Kram