Monday, October 23, 2017

Måndag

Usch jag har resfeber!!! Känns liksom oroligt och pirrigt i hela kroppen. Har skrivit listor på vad jag ska göra innan avfärd. Ska lämna nyckeln imorgon till G, som ska passa katterna och handla dom sista sakerna. Känner mig så rastlös!! Har pratat med J, värsta tyfonen drog in igår och på natten, det kom störande larm från hans mobil hela tiden. Larmsystem i Japan ljuder i telefonerna vid såna tillfällen och vid jordbävningar t ex. Skönt i alla fall att tyfonen är över. Lite nervös är jag också över när vi kommit fram till flygplatsen i Tokyo att vi tar rätt tåg dit vi ska träffa J. Det kommer säkert att gå bra, det hör väl till att nerverna ska kännas så här. Tycker mig minnas att jag var mycket lugnare förra gången, eller är det mina minnen som bleknat?
Pratade med tandläkaren i morse, det är en stifttand som lossnat, jag brydde mig inte om att försöka hinna dit innan jag reser, det kan liksom inte hända något. Har en tid när jag kommer hem istället, men ska försöka att inte tänka på det nu.
Ja imorgon hinner jag nog inte titta in här så önskar alla mina läsare en trevlig tid tills vi hörs igen!!

6 comments:

My kids' Mom said...

Så kul att åka till Tokyo. Där uppe i Tokyo tower har vi varit. Det är visst några meter högre än Eifeltornet (med flit :-)

Kom ihåg att ta med ett par små sockor att ha i handväskan då man måste ta av sig skorna på mänga offentliga platser och vid alla tempelbesök, och då vill man inte gå barfota (eller ha hål på strumporna som jag varit med om. Pinsamt för mig :-)

Kram och önskar dig en underbar resa!

Anneli

ime said...

Tack för dina tips! Har svårt att fatta att jag ska få se Tokyo!!
Kram

znogge said...

Då passar jag på att önska dig en riktigt spännande, fin och givande resa :D

Kram och ha det riktigt fint!

ime said...

Tack så jättemycket mormor 😊
Kram

Ingrid said...

Du ska se att nervositeten släpper så fort du är på väg. Sedan känner du nog bara förväntningar 😀
Ha en riktigt skön och rolig semester och ta många bilder 😊
Kram

ime said...

Tusen tack snälla du 😊
Kram