Sunday, March 29, 2020

Söndag

Idag fick jag höra en rolig nyhet, vill gärna skriva om det i dessa jobbiga tider. Jag känner att det vi går igenom nu kanske påverkar en mer än vad man är medveten om. Jag tillbringar mycket tid för mig själv när jag är ledig. Jag är inte världsbäst på att hålla igång vänskapsrelationer men E och jag brukar träffas något sånär regelbundet men det var nog en månad sen nu. Jag har inte känt mig helt kry och inte hon heller och nu har jag varit hemma en hel vecka utan några sociala kontakter. Jag hoppas kunna jobba imorgon sen har jag tre sedan tidigare inplanerade semesterdagar eftersom det var meningen att J skulle varit hemma nu. Men nu åter till den roliga nyheten. Jag hade lite kontakt med T som jag jobbade ihop med i butiken. Hon berättade lite kryptiskt att hon skulle vara hemma från sitt jobb efter sommaren (hon bytte också jobb efter jag slutat) och nu väntar hon barn! Och inte bara ett, utan två!!! Dom ska få tvillingar!! Vilken nyhet, dom har en liten tjej som är fyra. Det var ingen självklarhet att dom skulle ha barn, hennes kille har haft en tråkig uppväxt så han ville från början inte ha några egna. Sen fick dom sin lilla tjej. Förra sommaren var vi ute och åt och då berättade hon att hon gärna ville ha ett barn till och att övertalning pågick och nu blir det två på en gång!! Så roligt!

6 comments:

Znogge said...

Men så roligt för den lilla familjen att få tillökning och två stycken på en gång. Dubbel glädje alltså! I tider som dessa är det verkligen viktigt att vi fokuserar på det som är positivt. Jag tror att många känner sig ensamma och då blir det lätt att man fastnar i det som är negativt. För att må psykiskt bra är det viktigt att göra tvärtom.

Kram och god söndagskväll!

ime said...

Ja jag tror också att vi behöver lyfta lite positivitet, jag kan känna att jag mest går omkring och tycker att allt är jobbigt nu.
Kram och detsamma till dig

Ingrid said...

Jätteroliga nyheter och vi behöver verkligen lyfta fram det som är positivt :D
Jag är inte en särskilt social person men nu börjar jag längta efter att kunna komma lite närmare andra än de säkerhetsavstånd jag håller nu. Som tur är har jag inte svårt att vara ensam.
Kram

ime said...

Jag är inte heller jättesocial, tycker det är skönt att komma hem och vara ensam när jag jobbat t ex, men jag känner nu när jag varit hemma en vecka att det är lite segt. Och så känner jag mig begränsad att inte kunna åka iväg t ex till Stockholm.
Kram

Eva i Dalarna said...

Så kul med tvillingar!
Själv ska jag få mitt sjunde barnbarn i sommar!

ime said...

Åh grattis vad roligt ❤