Friday, March 27, 2020

Trött på det här

Nej men nu tycker jag det börjar bli tråkigt. Det är som det nu först gått upp för en att detta kan hålla på länge till. Flera månader. Inget kan vi göra för att slippa och ingen vet egentligen något, det är bara gissningar. Jag har varit hemma hela veckan med en förkylning och sen ett migränanfall from hell ovanpå det. Ja men varför inte. All skit på en gång. Inget känner man för att göra heller. Våra semestrar är klara inför sommaren. Hoppas man kan hitta på nånting, jag har inte planerat något men jag vill gärna träffa Dante och vill gärna åka till Stockholm. Det finns såklart dom som har det värre, jag och mina nära och kära tillhör inte någon riskgrupp. Så jag hoppas vi klarar oss igenom allt.

6 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Ja, det verkar kunna hålla på väldigt länge och många tröttnar på att isolera sig. Jag hoppas att du ska kunna träffa Dante och hans familj och att det inte blir några förbud för att resa in till eller ut från Stockholm. Mina semesterplaner är redan inställda. Jag och min syster planerade en bilresa upp till Nordkap men då måste man ta sig igenom Norge en bit. Det får vänta till nästa sommar.
Kram

ime said...

Så tråkigt med er inställda semesterresa. Sen finns det ju såklart många som drabbats värre. Så jag får lite dåligt samvete över att gnälla.
Kram

Znogge said...

Även om man inte tillhör någon riskgrupp så är situationen allt annat än lustig och den tär på krafterna. Men det är bara att uthärda och hoppas på det bästa. Det som jag tycker är jobbigt är att ingen egentligen vet.

Kram och ha det så bra som det går!

ime said...

Ja precis, sen är man ju inte helt säker, man hör om människor som dör utan att vara i en riskgrupp. Visst är det obehagligt att ingen egentligen riktigt vet, det är bara antaganden.
Kram

Eva i Dalarna said...

Man ska inte lyssna på allt prat hit och dit, folk tror ju bara en massa och media spär på. Läs Folkhälsomyndighetens hemsida istället tex och se de presskonferenser de eller regeringen har. Där får man saklig information.
Man får göra som Jonas Gardell och Mark Levengood sjunger i sin podd: " Håll huvudet kallt, hjärtat varmt och händerna ska vara rena".
This to shall pass!

ime said...

Ja jag försöker vara noga med att bara lyssna på de trovärdiga källorna. Dit hör t ex inte Expressen som bara blåser upp och skriver om vad som KAN hända, tyvärr tror nog många på det.
Jag håller med This to shall pass.