Thursday, August 19, 2021

Fyndat


 Det är nu man gör dom bästa fynden. Klickade hem en klänning från &other Stories som kostat 890 kr för 285. Kan bli jättefin i höst med svarta platta skor till.

Igår fick jag sån huvudvärk, tog en alvedon och la mig en stund, sov i ett par timmar och hade så svårt att vakna till efter det. Kände mig riktigt vissen och i natt har jag haft ont i kroppen. Kände mig bättre idag, läste sen att om man är fullvaccinerad och har symtom som varar mindre än ett dygn så behöver man inte testa sig och nu känner jag mig ok igen. Skulle vara jättekonstigt om man fick covid när man fått båda sprutorna, men visst inget vaccin är 100%. Det har inte varit någon jättemysig semestervecka precis men jag har i alla fall vilat.

8 comments:

Znogge said...

Åh, vilken fin klänning du klickade hem! Helt i min smak och vilket bra pris.
Tråkigt däremot att du fick huvudvärk och inte kände sig bra. Kan det kanske vara stressrelaterat för jag har förstått att ni har väldigt mycket att göra på arbetet. Ibland blir det lite som så att luften går ur en när man kopplar av. Hoppas i alla fall att du kunnat njuta lite av din semester. Tyvärr går en vecka på tok för fort.

Kram och ha en fin fredag!

ime said...

Ja kanske är det stressrelaterat, man tror en veckas semester ska göra under men i själva verket kanske man blir sjuk, precis som du skriver, för att man äntligen ska koppla av.
Kram och detsamma till dig

ibod11 - Ingrid said...

Vilken otur att du skulle må dåligt nu när det var meningen att du skulle njuta av ledigheten. Jag tror precis som du och Znogge att det kan ha med stressen på jobbet att göra. Det är inte ovanligt att bli sjuk när det är dags för en efterlängtad ledighet. Men du får glädja dig åt det fina fynd du gjorde. En jättefin klänning :D
Kram

Eva i Dalarna said...

Skönt att du känner dig ok igen i allafall! Snygg klänning och bra pris!

ime said...

Ingrid: ja det är trist att inte må bra, vädret har inte varit roligt heller så någon vidare trevlig semester blev det inte.
Tack, klänningen blev jag verkligen nöjd med.
Kram

ime said...

Eva: ja visst är klänningen snygg och till bra pris!

Från Glam till Damm said...

Väldigt söt klänning! Den vill vi se på bild när du har den på dig sedan.

Kramen,

Anneli

ime said...

Tack Anneli 😍 det får jag försöka ordna!
Kram