Thursday, August 12, 2021

Trött i huvudet

 Denna veckan har jag jobbat med enbart kundtjänstärenden hemifrån. Känner mig helt dränerad. Det har varit så jobbiga samtal och vi är för få. Jag orkar snart inte längre. Sa på vårt avstämningsmöte idag att jag nog frågar N som är administratör på heltid om vi inte kan byta tjänst. Men det vill hon nog inte. Det är inte alls lika ansträngande att vara administratör.  Ska bara jobba imorgon med sen har jag en veckas semester. Ska försöka att inte tänka på jobbet en sekund.

På lördag ska vi ha kusinträff igen, jag och G tar tåget till Malmö och möter upp I. Vi ska luncha ihop och strosa lite på stan. Ska bli trevligt. Vi tre som aldrig träffats bara vi ska träffas för andra gången på en månad drygt.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Trist att du ska bli så trött av jobbet och att det aldrig verkar bli bättre. Jag hoppas att du klarar av att hålla alla tankar på jobbet borta under din semester och att den blir fantastiskt skön och trevlig.
Kram

ime said...

Just nu är det väldigt många jobbiga samtal och vi har aldrig varit så få som vi är nu. Är man fler fördelas förhoppningsvis de jobbiga samtalen på fler.
Ja jag önskar jag kan koppla bort jobbet på min semestervecka.
Kram

znogge said...

Så jobbigt att du blir så trött av ditt arbete. Kortare perioder kan det fungera men i längden är det tveksamt. Hoppas verkligen att mer personal är på väg in.
Nu har det i alla fall hunnit bli fredag och en ledig vecka ligger framför dig. Hoppas att du kan koppla av ordentligt och försök att glömma allt som har med arbetet att göra.
Trevligt att ni ska ha kusinträff så snabbt igen :D

Kram och god fredagskväll!

ime said...

Ja jag känner att jag inte mår riktigt bra av mitt jobb. Mer personal är på väg men det dröjer innan dom är upplärda. Ska försöka koppla bort allt nu i en vecka.
Kram