Monday, August 23, 2021

Måndag

 Som alltid när man ställt klockan tidigt efter ledighet kan jag inte somna. Så det har varit tröttmössa idag. När jag flexat ut vid 16 så gjorde jag några ärenden på stan och sen hade jag bil för att äntligen åka till föräldragraven. Har haft dåligt samvete för att jag inte varit där på länge. Hade planerat det förra veckan men då var det ju så dåligt väder. Jag förväntade mig vissna blommor och massor av ogräs. Men isbegonior och petunior är det bästa som finns. Jag drog bort lite ogräs och vattnade och där var sen hur fint som helst. Skönt soligt väder var det också och så fridfullt på kyrkogården. Kan nog vänta ett tag med att sätta ljung.

4 comments:

znogge said...

Visst är det svårt att somna när man har haft semester men förhoppningsvis somnar du som bedövad i kväll. Skönt att få besökt graven. Det måste vi också göra inom det snaraste för det var ett tag sedan.

Kram och god kväll!

ime said...

Jo det stämmer, jag var väldigt trött igårkväll.
Jag passade på med graven igår eftersom det var så underbart väder, en riktigt fin sensommarkväll.
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Jag hoppas att det bara var tillfälliga sömnbesvär och att du slipper tröttmössan nu. Det är nog inte ovanligt att det blir så och särskilt inte om man vet att det kommer att bli stressigt igen.
Vad bra att blommorna klarade sig på graven. Sommaren är nog inte över nere hos dig än på ett tag så kanske kan de vara fina i flera veckor till :D
Kram

ime said...

Ja det får gärna vara sensommar ett tag till, det är bara härligt. Fast det är kallt på morgnarna, 6-8 grader har det varit på mina morgonpromenader.
Kram