Monday, September 13, 2010


Alldeles strålande service av container-företaget, jag ringde i morse och sa att den var full och att jag behövde få den tömd och få tillbaka den så jag kunde fortsätta rensa, nu några timmar senare har dom hämtat den, tömt den och kört tillbaka den.
Just nu tar jag en liten paus i strykandet (sånt ska man också hinna med) och tar en kopp kaffe. Jag är väldigt nöjd att jag kan vara ledig i samband med min flytt, hur skulle man hunnit och orkat om man jobbade för fullt också? Sen återstår det att se om jag har något jobb efter flyttningen.... jo skoaffären ska jag vara i en vecka efter flytten, jag har dessvärre fått tacka nej flera gånger till spa:et i Brösarp, men hon känner ju till att jag är mitt i en flytt.
Nu väntar jag på att DHL ska komma med en badrumslampa hem till mej som jag beställt från www.drytrend.com. Alltid kul att hitta nya sidor på nätet där man kan beställa fina saker och dessutom kostar inte frakten något alls.
Lite senare idag ska jag åka till miljöstationen igen för att slänga ännu mera. Det är sånt jag sorterat, som jag inte vill slänga i containern.

No comments: