Wednesday, April 13, 2011


Jag försöker vara positiv och hålla humöret uppe och tycker jag lyckas för det mesta. Men ibland har jag mina dippar. Dom brukar gå över rätt snabbt, om inte annat hjälper katterna till... dom är så roliga så det är svårt att vara ledsen och på mindre bra humör. Svala har fått för sej att hon ska ligga under mitt täcke eller filt t ex, när jag kollar lite på datorn på morgonen brukar jag ha en filt över benen, hon ska in under och mysa och inte mej emot att ha en liten varm kattkropp nära. Tilda brukar bli överlycklig när jag vaknar på morgonen och spinna högt.
Jag får ju verkligen jobba med det jag vill, även om jag skulle velat jobba lite mer med det. Men denna helgen t ex är jag ju tillfrågad men jag ska åka till Stockholm. Och det är ju inte fy skam att göra det. Anledningen till att jag gör det nu och inte i sommar är just för att jag inte vet min situation i sommar. Det har känts som om det varit sista gången på länge nu ett bra tag när jag varit i Stockholm, det är inte lika enkelt som när jag kunde bo i företagets lägenhet, kostar lite mer nu. Men jag uppskattar ju verkligen det, älskar ju att komma upp.
Min migrän tycker jag inte heller ska få hindra mej att planera och förhoppningsvis ska jag kunna få en medicin som lindrar. Det kunde varit så mycket värre.

2 comments:

Renée said...

Hoppas verkligen du kan få någon medicin som hjälper, migrän är inget roligt alls! KRAM

ime said...

Ja tack, det hoppas jag också. Har precis hämtat ut ett nässpray, får hoppas det funkar eller allra bäst att jag inte behöver använda det alls.
Kram