Wednesday, May 16, 2012


Hemkommen efter en runda på stan, har köpt mat från italienaren, mums!!! Som jag och S ska äta imorgon, fikade på Duvanders, köpte hårspray och så fyllde jag på sheba-förrådet... till katterna. Mycket folk på stan, javisstja... det är en dag före helgdag idag, stängt imorgon. Sen hämtade jag ett paket jag beställt från Lyko hair, köpte en kräm man kan ha i håret innan man fönar, har en liknande idag, som tar liksom fram lockar om man har det utan att det blir så frissigt, köpte även ett schampo och då fick jag en hårolja på köpet, en fin sådan. Ja, alla produkter från Lyko hair är fina, det är ju frisörprodukter och jag försöker att hålla mej till det. Oljan har jag börjat blanda i balsamet och håret blir så bra av det, mindre risigt. Just nu har jag ju väldigt ljusa slingor och då är det lätt att håret blir risigt. Sen hade jag beställt en bh och trosor från Bonaparte, satt fint och var till väldigt bra pris.

2 comments:

Renée said...

Jag har ett hår som är tjockt (bra!) och växer hur fort som helst (mindre bra när man har kort hår...). Använder inte så mycket grejer i håret eftersom det inte direkt behövs. Skulle egentligen behöva klippa mig var 4:e vecka men det är allt lite för lyxigt... Får stå ut helt enkelt!

ime said...

Jag klipper mej var femte vecka, annars blir det så platt och konstigt. Men sen har jag hittat en frisör som har bra priser också!
Kram