Monday, February 13, 2017

Måndag

Idag är det solsken ute, snö visserligen, men fågelkvitter och man vet att det under snötäcket finns vårblommor som kämpar för att komma upp. Det är i alla fall underbart med blå himmel och sol.
Ska åka och lämna in lilla S:s balklänning som vi köpte för sju år sen när hon tog studenten. Det finns ju en butik i stan som säljer second hand av lite finare märken. Nu har S gått med på det, den kommer ju ändå inte att användas mer så varför ska den bara hänga i garderoben? Jag är alltså ledig idag, ska handla lite mat, gå till biblioteket och lite andra ärenden. Helgen var tyst att jobba på, vid såna tillfällen är jag glad att jag bara har en söndag i månaden. M med fru kom visserligen in och pratade bort lite tid, det höjde humöret rejält. Vi har ju bekymmer där, jag måste jobba på att koppla bort det, det är så jobbigt när det tynger en.

2 comments:

znogge said...

Det är tyvärr många plagg som bara blir hängande i garderoben för man tycker att det är svårt att skiljas från dem. Här hemma hänger några balklänningar men de har hängt där så länge att de får stanna. Dock är jag tämligen säker på att de inte kommer att användas fler gånger...

Kram

ime said...

Jo men det är så. Vissa kläder kan man kanske inte skiljas från av nostalgiska skäl.
Kram