Thursday, February 16, 2017

Torsdag

Fick ett sms av E att hon hört koltrasten idag. Det låter ju bra. Jag har ingen aning om hur en koltrast låter, men jag vet i alla fall hur dom ser ut.
Ikväll har jag ont i rygg och fötter, har jobbat heldag, T är fortfarande sjuk. B var ledig, E sjuk och S hade ingen man hemma som kunde hämta barn på förskolan. Jag föreslog själv att jag kunde ta heldag om S kom några timmar mitt på dagen. Det har varit en dag då mycket gått fel. Det började med att jag skulle märka all kvarvarande rea med nya priser, men prismärkaren funkade inte. Sen har vår avlarmare gått sönder, alltså den man larmar av kläderna med. Vi har en manuell men den funkar inte alltid och man kan ju inte sälja något man inte kan larma av. Det var sån kaotisk början på dagen så jag ringde S och frågade om hon kunde komma in tidigare, jag hade dessutom fem stora kartonger med kläder att packa upp. Som tur var kunde hon det. Men det blev en stressig dag. Vi hade dessutom ont om sedlar så S skulle gå till banken och växla, men banken växlar inte längre till 100- och 200-lappar. Då måste man vara kund och ha ett s k växelkort! Alltså vad gör man? Ja nu är dagen slut och det är väldigt skönt att vara hemma. Men imorgon är det möte redan klockan sju, vid tio när det är slut ska jag gå hem för att gå dit igen lite senare och ta stängning, fjärde kvällen på rad. På lördag ska jag jobba för Ystad Allehanda, ska till deras arena och vara med på en idrottsgala. Suck, ångrar mig nästan nu, hade varit skönt att vara ledig.

2 comments:

znogge said...

Oj då, det var verkligen mycket på en och samma gång. När det blir så är det verkligen skönt att få avsluta för dagen. Hoppas denna kväll blir lugnare.

Kram och ha en bra fredag!

ime said...

Ja det hoppas jag också.
Detsamma önskar jag dig!