Wednesday, February 01, 2017

Onsdag

Var i Sölvesborg igår, först klippte jag mig och blev superblond. Hade funderingar på att bli lite mörkare i håret men jag vet inte, trivs inte riktigt i det och mitt mjuka eländiga hår går ju inte att göra något vid, det blir en annan hårkvalitet med ljusa slingor så nu gick jag all in och har väl inte varit så här ljus på ganska länge. Det var väldigt kallt och blåsigt igår, jag frös hela dagen. Åkte sen vidare in till stan och tog min fika på Ritz som jag aldrig missar, det var nyrenoverat och fint där och gott. Gick en runda på Smaralada, åååååh. Jag önskar jag kunde shoppat loss, det finns så otroligt mycket fint där, blir helt kär i den butiken. Men det är dyrt, det är märken typ Line of Oslo och annat fint så det kostar och jag kan ju inte heller gå i dom kläderna när jag jobbar. Åkte till Valje på hemvägen och köpte lax.
En sak som är lite jobbig med två jobb och två chefer är att man blir som någon som står mitt emellan och ska göra alla nöjda och det är inte lätt. B smsade om jag kunde byta en dag om två veckor med henne, jag sa ja och skickade ett mail till L om byte av dag att jobba med tidningen. Men hon blev irriterad och sa att jag inte kan hålla på och byta en massa. Jag smsade F som jag jobbar med på tidningen och han tog min dag, jag erbjöd mig att byta med honom men han kunde ta min dag ändå, snäll som han är. Jag borde kanske ha frågat honom innan jag sa till L att jag skulle byta. Jag som person vill ju gärna ställa upp för andra, det här är ju inget jag tjänar på själv, tvärtom, nu blev det en dag mindre för mig att jobba, men det gör inte så mycket. Men det känns som man inte räcker till, folk blir inte tillräckligt nöjda. Jag antar att jag får jobba på det här, att inte hela tiden ställa upp på allt, men det är inte så lätt för samtidigt är jag i den sitsen att jag behöver mer jobb i butiken, vill gärna ha fler timmar och då vill jag vara tillmötesgående. På kvällen skulle vi haft aw men jag mådde inte bra när jag kom hem från Sölvesborg, jag hade frusit hela dagen och la mig under en filt och hade huvudvärk och var trött. Fick alltså ställa in, sen fick jag reda på att T också fått ställa in, hennes lilla dotter blev magsjuk. Så jag vet inte om det blev något, tråkigt men man kan inte hjälpa om man inte mår bra. Jag skulle sålt abonnemang idag men har ställt in. Imorgon ska jag till Ystad om jag mår bättre. Fick sms precis om jag kunde jobba i butiken idag, men det kan jag ju inte. L hörde också av sig om jag ville fika med henne, det känns som jag får säga nej till allt just nu. Kan inte säga att jag känner mig jättesjuk, men jag lyssnar på min kropp och känner jag mig hängig stannar jag hemma.

2 comments:

znogge said...

Nej, ibland är det inte lätt att vara till lags eller ställa upp. Risken minns att ställer du upp i butiken så påverkar det tidningsjobbet och nu slutade det med att du förlorade en dag. Ibland är det nästan enklare att säga nej men så vill man inte verka ogin...

Hoppas att du känner dig piggare snart.

kram

ime said...

Ja exakt... hur man än gör så är någon missnöjd.
Tack, hoppas också jag känner mig piggare snart.
Kram