Sunday, January 29, 2017

Söndag

Jobbade tre timmar mitt på dagen igår, det blev tre fartfyllda timmar med mycket försäljning. Roligt när det går bra och vi har varit väldigt duktiga senaste tiden. Eftersom butiken är ny och vi inte ens funnits i två år känns det som vi är etablerade på riktigt nu, jag och lilla T som jobbade ihop tittade på varandra och var nästan förundrade över hur mycket kunder vi hade. Sen var det första helgen efter lön och halva reapriset men vi säljer faktiskt en hel del vårkläder också redan.
När jag jobbat klart träffades jag och E, vi köpte sushi med oss hem till mig, började dock med lite kaffe och åt lite senare. Vi har väl bestämt flygrutt och dagar inför Japanresan och kommer att boka inom det snaraste.
Idag har jag en helt ledig dag utan något inplanerat, känns som ett tag sen. Ska åka och handla mat, betala räkningar, städa lite. Imorgon är det jobb igen för att sen vara ledig tisdag, ska åka till Sölvesborg då och klippa mig. På kvällen ska vi som jobbar i butiken gå ut och äta. Tror vi ska gå på ett ställe som alla talar gott om som jag aldrig besökt, ska vara fantastiskt god pasta och pizza där.

2 comments:

znogge said...

Så skönt att det blev en riktigt lyckad försäljning och jag förstår att det känns bra. Kan tänka mig att det lite tid att arbeta in en butik och bygga upp en kundkrets.

Kram och ha en bra dag!

ime said...

Ja det kan ta tid och man är ju inte utan konkurrens precis.
Kram