Sunday, January 08, 2017

Söndag

Jag tycker jag längtar mer efter vår och värme för varje år som går, som att vintern bara känns onödig. Jag vill ha värme så jag kan ha blommor ute, hade jag haft större lägenhet hade jag haft fler blommor inne, blommor är något som gör mig glad. Jag älskar att komma in i blomsteraffärer eller handelsträdgårdar. Nästan det bästa jag vet.
Skönt att ha lite sammanhängande ledighet, man kopplar av på ett annat sätt än när man har två dagar t ex. Det är lite saker jag inte fått gjort, borde gå och slänga tidningar och skräp. Men jag har ju två dagars ledighet till. Imorgon ska jag ha tvättstugan, jag var smart nog att boka den mitt på dagen så jag inte behöver ställa någon väckarklocka. Sen ska jag till biblioteket. Har läst flera böcker av Louise Boje af Gennäs som handlar om ett gäng människor man får följa, alla i medelåldern. Dom är extremt bra, man lär verkligen känna människorna, jag har läst någon för många år sen men nu har jag läst två i sträck, är osäker på om det finns fler i serien, ska kolla det imorgon.
På onsdag morgon ska vi ha ett möte i butiken och sen ska jag sälja prenumerationer efter det. Sen är det jobb fem dagar i sträck i butiken, jobbar alltså hela helgen.

2 comments:

znogge said...

Det blir på något vis mycket mer av en sammanhängande ledighet och man får saker och ting gjorda. Vet vilka böcker du menar och jag gillade dem skarpt. Får nog också kolla om det finns delar som jag inte läst...

Kram och ha en bra dag!

ime said...

Ja och det blir tid över att lata sig också!
Kram