Monday, January 16, 2017

Måndag

Igår var det Tulpanens dag. Jag hann inte iväg och köpa några tulpaner tyvärr.
Jag brukar oftast vara ledig måndagen när jag jobbat helg men det är jag inte idag. Ska jobba i eftermiddag. Igår var en vääääldigt lååååång dag. Den här tiden på året är många fattiga, folk väntar på halva reapriset, lite för tidigt att köpa vårkläder även om vi ändå säljer en del av det. Så summa summarum är det ganska tyst. Imorgon är jag dock ledig, ska inviga vår helt nya tvättstuga i huset jämte, vår tvättstuga ska nu börja renoveras. Sen har jag en tid hos hudterapeuten och ska fixa brynen. Jobb igen i butiken på onsdag, sälja prenumerationer torsdag och fredag åker jag till Stockholm!!
J har skickat bilder från Kyoto, det har snöat ganska mycket där. Det är så fint att se tempel med snö, ser så väldigt vackert ut. J är glad att vara hemma i Japan igen.

2 comments:

znogge said...

Här blev det inte heller några tulpaner för rosorna jag köpte förra veckan stod fortfarande fint. Men i dag börjar buketten se vissen ut så det får bli något nytt till helgen. Kan tänka mig att det inte handlas lika mycket i januari.

Kram

ime said...

Ja rosor går lika bra. Huvudsaken att man har lite blommor för det är så uppiggande.
Kram