Saturday, January 14, 2017

Lördag

Jag hade bokat in mig två nätter på ett hotell i Stockholm, beläget i Vasastan, nästa helg. Lilla S bor ju hos K numera och lägenheten är inte så stor så jag tänkte det var bäst att bo på hotell. Men nu vill S att jag bor hos dom natten till hennes födelsedag, vi ska försöka få till en skypedate med J och sen ska vi äta brunch. Jag hade bokat via booking.com och visste att det inte kostade något att boka av, men tydligen går det inte att boka av bara en natt utan hela bokningen måste avbokas!? Det var inte helt lätt att hitta ett ställe som inte kostade typ två tusen för en natt eller där man skulle dela badrum, så jag anade att det skulle bli svårt att hitta något annat. Men jag ringde direkt till hotellet, vilket jag gjorde först, men dom kan inte boka av en natt när det är bokat via booking.com. Men jag frågade om det fanns lediga rum första natten och det gjorde det. Det var verkligen inte lätt att hitta hur man skulle kontakta booking.com. Det fanns bara möjlighet att skriva ett mail, när jag hade gjort det så stod det att dom skulle kontakta mig. Men allt kändes så osäkert. Så jag bokade av hela vistelsen och så bokade jag ett rum direkt på hotellet och det var ingen större skillnad på priset så varför ska man gå en omväg via booking.com som sen är nästan omöjligt att kommunicera med!?
Efter jag jobbat klart idag så kom E in och vi gick på Espresso House och fikade. Ska jobba imorgon också, blir nog en väldigt lugn söndag.

3 comments:

znogge said...

Jag sitter just nu och tittar på hotell i Stockholm. Funderar på att åka upp vecka 8. Visst kan jag bo ho sonen men en etta är så där även om den är stor. Jag brukar bo på Tegnérlunden som ligger bra till. Har du något bra hotelltips annars?

Kram

ime said...

Jag ska bo på Hotel Hansson på Surbrunnsgatan till helgen. Kan berätta sen vad jag tyckte om det. Vet annars att det finns ett hotell och vandrarhem på Fridhemsplan som ska vara bra men har inte bott där själv.
Kram

znogge said...

Du får gärna rapportera :D

Kram