Tuesday, January 10, 2017

Tisdag

Idag har jag varit på det här stället, främst för att träffa Å eftersom hon bor på orten. Vi tog en lunch ihop, vi har inte träffats sen i somras när hon skulle genomgå strålbehandling. Den är ju över men hon är fortfarande delvis sjukskriven, har fått sömnbesvär och lite annat. Det var skönt att träffa henne, hoppas det inte dröjer lika länge till nästa gång. Sen gick jag en runda nere på varuhuset, köpte lite blommor, glas och annat, missade köpa teskedar som jag upptäckt att jag har väldigt lite av. Det blir ju så när man går där och pratar, att man missar saker.
Var och hämtade en duffel jag klickat hem på hm, min parkas har ju gått sönder. Men den jag fick först var alldeles för stor, chansade på en storlek mindre som jag hämtade idag men den var fortfarande för stor! Och nu har storlekarna tagit slut, så det kan bli. Ja jag får väl hoppas på en inte kall vinter så får jag väl försöka hitta något nästa säsong.

2 comments:

znogge said...

Otur att även denna var för stor men vissa saker är inte så lätta att köpa via nätet. Håller en tumme för att en mindre storlek finns att byta till.

Ha en bra kväll!

ime said...

Nej man borde prova på riktigt. Tyvärr var storlekarna slut så det blir ingen duffel för mig.
Önskar dig detsamma 😊