Thursday, January 19, 2017

Torsdag

Jag tyckte jag skymtade något i rabatterna när jag gick förbi innan som eventuellt skulle kunna bli snödroppar så småningom. Jag längtar till våren!!!
Nu har jag jobbat åtta dagar i sträck, prenumerationsförsäljning idag. Det har varit några stressiga arbetsdagar i butiken med halva reapriset. Det är mycket kunder, allt blir jättestökigt så man måste städa hela tiden och efter fem minuter ser det lika illa ut. Samtidigt får vi varor som vanligt som man också ska hinna med så man gör inget annat än springer omkring känns det som och sen vill man inte lämna det i vilket skick som helst till den som kommer nästa dag. Det är egentligen tuffast för den som stänger, den som öppnar går hem oavsett hur det ser ut. Och jag stänger ju alltid.... så gott som. Så jag har faktiskt varit helt slut på kvällarna. Imorgon åker jag till Stockholm och det ska bli så skönt att vara ledig några dagar.

2 comments:

znogge said...

Så härligt med en tur till Stockholm efter så intensiva arbetsdagar. Kan tänka mig att det är tuffare att stänga för då ska allt liksom vara i ordning inför morgondagen. Här hos oss är krokusen redan halvvägs uppe och visst är det ljusare på kvällarna!

Ha det riktigt bra i Stockholm!

Kram

ime said...

Åh våren är på väg!!
Tack snälla!
Kram