Tuesday, January 03, 2017

Tisdag

Just nu sitter J på ett flyg till Las Vegas. Han har åkt från Tokyo och är på affärsresa. Så häftigt. Han ska vara där en vecka och har bara en dag ledigt, hoppas han hinner uppleva lite den dagen. Jag saknar honom mycket. Men är såklart glad för allt han får uppleva, min lille J.
Idag är det jobb bara tre timmar, slutar kl 16, en skön dag såklart. Igår var det full fart, roligt med mycket kunder. Min kusin G var inne på kvällen och handlade lite, roligt att träffas.
Många skriver om drömmar och löften och allt dom vill uppleva 2017. Jag känner inte av så mycket att det är ett nytt år eller att jag har saker jag ska göra eller löften att infria. Tycker det är skönt om allt rullar på ungefär som nu. Det jag ska försöka tänka på är att inte stressa. Det behöver jag ju inte.

2 comments:

znogge said...

Vilken upplevelse att få komma iväg på en sådan resa! Även om det bara blir en dag ledigt... Själv har jag inga stora krav heller utan vill mest att vardagen ska flyta på och att alla ska må bra. Det materiella innebär inte alltid den största lyckan!

Kram

ime said...

Nej exakt. Det materiella är inte så mycket att trakta efter.
Kram