Friday, March 10, 2017

Fredag

Åh vad härligt med sol och blå himmel ute. Läste att någon hittat blåsippor, ett säkert vårtecken. Det är så underbart med vårtecken, det känns som det ska bli en vår i år också.
Jag har skaffat digital brevlåda så igår fick jag mitt skattebesked och eftersom jag inte har några ändringar kan jag få mina skattepengar redan före påsk. Det blev mer än vad jag trodde och det känns alltid bra. Kanske kan bli några dagar i Stockholm i sommar ihop med E. Jag har annars inte planerat något på min semester eftersom jag åker till Japan i oktober. Jag kollade flyg upp till Stockholm och det skiljer faktiskt inte särskilt mycket jämfört med tåg och tar bara en timme. Visserligen hamnar man på Arlanda istället för i centrum men kan vara skönt att slippa över fyra timmar på tåg.
Pratade med J i onsdags, hans planer är att komma till Tokyo när jag och E landar, han tänker boka ett hotell han själv bott på två gånger. Det finns några ställen man måste besöka, t ex Shibuya crossing, det berömda övergångstället, J föreslog att åka till Tokyo tower där man får se den otroligt stora staden uppifrån. Sen skulle jag gärna vilja åka till kvarteren där man kan se japanska ungdomar som har sin egen häftiga stil att hålla till. Det finns såklart oändligt mycket att se, vi får se vad vi hinner med på tre dagar. Det ska bli underbart, jag längtar otroligt. Men innan dess ska det ju bli en sommar och härlig ledighet.
Nu ska jag jobba hela helgen, vi har kundklubbsdagar så hoppas det blir full fart!

2 comments:

znogge said...

Så härligt att ha en Japanresa att se fram emot! Lite avis men jag unnar verkligen dig den!


Kram

ime said...

Tack 😊 ja det är härligt att ha något att längta till.
Kram