Tuesday, March 14, 2017

Tisdag

Jag ska ha en veckas semester sista veckan i mars, det blir inget strandhäng, jag ska helt enkelt bara vara ledig, har fem dagar som måste plockas ut innan april. Men jag kanske tar tåget till Malmö en dag, kanske åker till Sölvesborg, är sugen på lax från Valje. Det ska i alla fall bli skönt med lite ledighet.
Jag borde ha lärt mig vid det här laget att inte förvänta mig någon positiv feedback när man jobbat och det gått bra. Ändå reagerar jag. Men som sagt, varför skulle den personen ändra sig? Tur jag har T som jag kan bolla med, vi kan säga till varandra att vi är duktiga. För den andra människan blir ju aldrig nöjd. Hon framhåller bara hur duktig hon är själv.
Nästa vecka ska jag till veterinären med Zelda och få hjälp med hennes päls, det är alltså dags för sommarfrisyren, hon har jättemycket tovor. Jag får hyra en bil då, man får inte använda bilpoolen till att frakta djur. Men jag har faktiskt inte använt bilpoolen en enda gång förutom då när jag provade den. Jag har alltså inte behövt. Jag har faktiskt passat på att handla lite när jag jobbat för tidningen. Jag jobbar ju ändå på typ stormarknader och kan handla innan jag kör hem. Men snart ska jag boka en bil via bilpoolen, det är dags att göra vårfint vid graven.

2 comments:

znogge said...

Tråkigt när man inte får beröm för väl gjort arbete och visst påverkar det lusten. Skönt med en veckas ledighet även om det inte innebär en resan. Avkoppling och lite miljöombyte kan man få på nära håll.

Kram

ime said...

Ja visst kan man koppla av med lite dagsutflykter på nära håll.
Kram