Saturday, September 16, 2017

Lördag

Det regnade förfärligt när jag körde till Ystad igår men sen sprack det upp och blev en underbar dag. Jag var ju tvungen att köra till Saltsjöbadet och sitta lite på stranden. Solen värmde och jag blev helt varm och avslappnad i kroppen. Sen såg jag lite betande får och kom på hur underbart vackert det är i naturen. Och kan vara i livet också. Nu sitter J på ett plan tillbaka till Japan och S är hemma i Stockholm igen. Snart får jag träffa J! Nu ska jag försöka njuta av tre lediga dagar.

6 comments:

znogge said...

Det blev verkligen en riktigt fin dag vädermässigt i går. Även i dag skiner solen på oss. Än så länge i alla fall. Hoppas du får tre sköna lediga dagar!

Kram

ime said...

Tack 😊 här är det tyvärr molnigt igen.
Kram

Ingrid said...

Den stranden skulle jag också gärna sitta på en stund och njuta av värme och utsikt :-) Så skönt att du fick den fina stunden.
Kram

ime said...

Ja lite sol och vågskvalp är underbart för både kropp och själ.
Kram

My kids' Mom said...

Hej,
Jag har läst lite i din blogg och ser att vi har mycket gemensamt. Min dotter pluggar på Lunds Universitet som dina barn gjort. Vi har bott i Japan i flera år, i Yokosuka utanför Tokyo och flyttade därifrån 2009 :-) Och så nämner du Sölvesborg...mannens son med fru och barn bor i Djupekås och vi har nära vänner i Norje. Vi var nyligen där faktiskt.

Kram, Anneli

ime said...

Hej!
Vad spännande!! Min son bor i Kyoto och jag åker till Tokyo i slutet på oktober för att hälsa på. Jag var där för två år sen men bara i Kyoto. Japan är så häftigt! Och så har du precis varit i Blekinge! Vad roligt!
Kram