Saturday, September 23, 2017

Lördag

Då har jag jobbat klart för veckan, är nu ledig en och en halv dag. Var inte så roliga timmar att jobba idag, jag fick inte iväg så stora köp och hos oss är det väldigt stor press, inte bara att butiken ska prestera bra utan var och en av oss. Alla siffror granskas varje dag och man kan få stå till svars om man inte lyckas en dag, vilket jag alltså inte gjorde idag. Jag gillar inte riktigt att det nästan blir tävling om kunderna, kan bli en lite osund miljö.
Har inget planerat alls i helgen, skönt att bara få koppla av. Nästa vecka är jag ledig tisdag och ska jobba för tidningen på fredagen.

5 comments:

Ingrid said...

Jag hoppas verkligen att ni får lika mycket beröm och uppmuntran när det går bra som missnöje när försäljningen går lite sämre. Alla mår bättre och presterar bättre i ett positivt arbetsklimat. Du borde skicka din chef på en av min systers föreläsningar. Hon kanske skulle tänka till lite ;-)
Kram

ime said...
This comment has been removed by the author.
ime said...

Nja tyvärr inte så mycket beröm. Intressant att din syster håller föreläsningar i detta ämne!
Kram

znogge said...

Så skulle jag aldrig vilja ha det för det måste bli en ganska så jobbig press på personalen. Allt rår man inte över och precis som Ingrid så tror jag att beröm ger mer!

Kram

ime said...

Ja det är en väldig press på oss. Allt går att mäta och man rår över allt... ibland känner man sig riktigt jagad. Kanske skönt ändå att jobba deltid.
Kram