Sunday, January 28, 2018

Malmö-besök

Hade en härlig dag med min fina kusin I igår. Jag tog tåget ner till Malmö, vi möttes upp vid Triangeln och gick lite där först. Sen åt vi hamburgare på Texas Longhorner. Strosade runt, det finns ett jättehärligt ställe på Södra Förstadsgatan som heter Småland, det är som att komma till Söder i Stockholm med tanke på klientelet och vad dom erbjuder att köpa. Det är blandat café, blommor, möbler, inredning och kläder. Mycket med hållbarhet, ekotänk och det är verkligen mysigt att gå där. Gick vidare sen, Kicks har ju öppnat en flagshipstore i Hansa och den var ju gigantisk. En dj spelade och dom hade massor av märken. Jättejättestor butik. Kollade också in COS och &other stories. Roligt med butiker som inte finns hemma utan bara i Stockholm och Köpenhamn. Jag köpte en orkidée med hem från en blomsteraffär som hade utförsäljning, ett Mac lipgloss också till rea. Sen blev det en kopp kaffe innan I följde mig till tåget. Jag tycker så mycket om min kusin. Vi har så mycket att prata om och hon är en sån mysig människa.
Det känns som jag åkt på någon ny förkylning och jag har fått ont i öronen också, får beställa en tid hos läkaren imorgon, jag ska inte jobba förrän på tisdag.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Kul att ni fick en sådan fin dag tillsammans. Men inte lika kul att du känner dig krasslig. Hoppas det passerar snabbt. Krya på dig :D
Kram

ime said...

Ja det var härligt i Malmö. Imorgon får det bli ett telsamtal till farbror doktorn.
Kram

znogge said...

Vilken härlig dag du fick i Malmö. Otur däremot med förkylningen och det onda örat. Hoppas att det är snabbt övergående.

Kram och krya på dig!

ime said...

Tack 😊 jag har fått tid hos doktorn idag. Krya på dig du också!
Kram