Monday, January 29, 2018

Måndag

Fy vilket väder, har kommit hem efter läkar- och apoteksbesök, det ösregnar och stormar så paraplyet vände sig ut och in flera gånger. Har inflammation i hörselgången, det har jag haft förut, men nu är jag en hörande människa igen och det är ju skönt. Har köpt örondroppar som jag ska använda ett tag. Läkaren var en gullig liten tjej som inte såg ut att vara mer än 20 år. Det är väl ett tecken på att man börjar bli gammal.
Jag sover så himla dåligt emellanåt, i natt vet jag inte hur många gånger jag vaknade. Ibland skickar J meddelande till mig på morgonen och då är det ju natt här, för det mesta noterar jag bara att det kommit ett, jag är nog inte vaken, men i natt vaknade jag till riktigt. Det gör ju att jag går omkring och är trött hela dagen när jag inte sovit ordentligt. Men usch vad jag gnäller idag.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Fy, det vädret kan gärna få hålla sig härifrån och riktigt så illa har det faktiskt inte varit här. Snöblask men inga stormvindar.
Det måste vara väldigt skönt att kunna höra bra igen. Det är inte förrän vi har fått känna på att våra sinnen varit sämre en period som vi uppskattar dem till fullo :D
Haha, det bästa med att min väntan tog slut är att jag nu kan stänga av telefonen, eller åtminstone ljudet, på nätterna. Prova att göra det du också. Jätteskönt att inte bli väckt av plingande :)
Kram

ime said...

Jo det är ett alternativ, att stänga av volymen på natten. Tack för tipset!
Kram

znogge said...

Usch ja, det blåste rejält här i går också. Det var soptömning hos oss och nästan alla tunnor blåste omkull. Så bra att du kom iväg till läkaren och fick medicin direkt. Onda öron är inte roliga och än mindre när det påverkar hörseln dessutom...

Kram och krya på!

ime said...

Ja det är skönt att höra igen och smärtorna är bättre. Hoppas du också är pigg snart!
Kram