Monday, January 01, 2018

Nyårsdagen

Önskar mina läsare ett riktigt Gott Nytt År!
Jobbade fyra timmar igår, var mer kunder än vad jag förväntat mig. På kvällen kom E, vi åt gott och mös i min lägenhet med mycket levande ljus och lugnt och skönt. Förutom när folk börjar fyra av stora bomber och raketer. Såg lite thailändska lyktor släppas upp och det var stämningsfullt.
2018 började väl inte så bra, någon galning ringde och väckte mig och ville ha ett handbollsresultat!? När jag sålde prenumerationer skrev jag ibland mitt mobilnummer och nu var det någon som trodde att jag satt inne med svar på allting. Sen gick jag till badrummet och där låg Tilda och det såg inte jag, jag trampade rakt på henne två gånger. Hon skrek som besatt. Sen kom hon tillbaka och stod och kikade på mig bak dörren för att se om det verkligen var jag som trampat på henne och sen sprang både hon och Zelda och gömde sig. Dom måste trott att matte blivit något annat, någon elak typ som ville ha ihjäl dom. Men nu verkar dom ha förlåtit mig.
Ute är det ljusblå himmel och sju grader varmt. Får se om jag kan gå ut på en promenad. Jag har fått så ont i min ena fot. Jag har någon slags förkylning i kroppen och värk i benen och speciellt i ena foten. Har varit med om det innan, något virus som sätter sig som värk. Känns inte riktigt bra. Nu är jag ledig ända till fredag så jag hoppas jag mår bra snart.

6 comments:

My kids' Mom said...

Gott Nytt år!

Vi åt middag hemma och somnade sedan framför TV:n. Vaknade av smällare och att kyrkklockan ringde in det ny året i full och härlig klang.

Jag önskar dig ett mycket gott nytt år!

Kram, Anneli

ime said...

Önskar dig detsamma!
Kram

znogge said...

Hoppas att du piggnar på dig snabbt.

Kram och god fortsättning på 2018!

ime said...

Tack. God fortsättning till dig också!
Kram

ibod11 said...

Ojdå! Jag hoppas det nya året fortsätter bättre än det började för dig och dina stackars katter. Ni får trösta varandra. Krya på dig, vad du än har råkat ut för.
Kram.

ime said...

Tack 😀 är snart på benen hoppas jag.
Kram