Wednesday, January 03, 2018

Onsdag

Hade planer på att åka ner till Malmö och träffa kusin I, men jag är inte riktigt i form så jag skjuter på det. Idag är det dessutom full storm. Det är något som inte stämmer med vår ansvarige i butiken. Hon har inte varit på plats på hur länge som helst. I december blev hon sjuk. Sen var hon på semester. Igår skulle hon börjat jobba men var tydligen sjuk igen. Det konstiga är att hon inte är sjuk några dagar och hör av sig om hur hon mår utan hon säger redan från början att hon kommer att vara sjuk i en vecka. Fattar inte hur man kan fortsätta vara ansvarig och aldrig vara på plats. Det är vi andra som sliter och håller allt igång.
Såg Hotel Sacher igår, har laddat hem svt play-appen på läsplattan, det är superbra. Min dator är jättetrög och mobilens skärm är för liten att se serier på men läsplattan blev superbra. Vilken bra serie! Jag älskar att få se gamla miljöer och Wien är en fantastisk stad. Jag har varit där på kundresa när jag jobbade på tidningen. Så fantastiskt vackra byggnader. Tyvärr var våra resor väldigt lika, vilken stad vi än åkte till så var det vinprovning på schemat och besök på fina restauranger. Lite sightseeing från en buss. I Wien ska man ju gå på konsert och gå på fint café och äta Sachertårta! Jag skulle gärna återvända dit och göra mer saker som jag tycker om. Tänk att få se lippizanerhästar på Spanska ridskolan! Vilken dröm!

4 comments:

znogge said...

Det var i alla fall ett klokt beslut att inte åka till Malmö! Vädret är alldeles gräsligt och jag låg vaken ett par timmar i natt på grund av den hårda vinden. Nu har regnet tagit över och inte roligare det!

Kram

ime said...

Ja det är precis lika illa här!!
Kram

ibod11 said...

Usch vilket otrevligt väder ni verkar ha där nere. Här är det grått men i alla fall ingen storm.
Man kan ju misstänka att det är något större problem med din chef än någon förkylning el liknande. Jag vill inte spekulera men konstigt verkar det vara.
Jag hoppas och önskar att du ska få komma till Wien och göra allt du drömmer om :) Det är härligt att drömma men ännu roligare är det om du faktiskt kommer dit :D
Kram

ime said...

Ja det är härligt att ha drömmar och nån gång kanske man förverkligar dom!
Kram