Wednesday, January 31, 2018

Onsdag

Varit två stressiga dagar på jobbet, mycket rea såklart och massor av nyheter som ska upp. Rörigt känns det som. Idag hade jag en styling, det är lite nervöst för man har inte så himla mycket förhandsinfo, men det gick bra. Kunden var nöjd och tyckte jag hittat plagg åt henne hon aldrig vågat välja själv och hon handlade mycket. Nu jobb bara en dag till, sen är min arbetsvecka slut. Imorgon är det februari, ännu lite närmare våren!

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Det måste vara jättekul och väldigt tillfredsställande att kunna hjälpa en kund med att sätta ihop kanske en hel basgarderob eller ett antal lite mer unika men klädsamma plagg. Roligt att kunden blev nöjd. Det höjde säkert ditt humör också :D
Kram

ime said...

Jo det var roligt för hon var positiv och testade framför allt färger hon aldrig haft tidigare. Men det är en press också. Handlar inte kunden är det en misslyckad styling.
Kram

znogge said...

Så kul att kunden blev nöjd och inspirerad av dina råd och tips. Det måste verkligen vara ett gott betyg tänker jag. Som kund är det lätt att man fastnar i samma banor och köper liknande plagg i samma färger. Då är det bra med nya ögon!

Kram

ime said...

Ja det är jätteroligt när kunden blir nöjd!
Kran