Sunday, January 14, 2018

Söndag

Vad gör man en kall mörk söndag i januari? Jo då gräddar man våfflor, vispar fluffig grädde och fixar god hallonsylt och så ringer man hit en vän, som E t ex som genast sätter sig på tåget och så brygger man hett starkt kaffe. Så kändes denna söndagen rätt ok. Söndagar har ju en tendens att kännas trista och det är så kallt och blåsigt ute, inget som lockar alls. Men nu gick några timmar i trevligt sällskap. Jag är ju ledig imorgon med. Det händer inte så mycket vid denna tiden på året. Känns bara som en transportsträcka till man kan ana lite vår. Jag köper tulpaner och fyller mitt hem med så jag får lite vårfeeling hemma.

6 comments:

ibod11 said...

Du hittar på saker som förgyller vardagen och ökar trivseln och det är det bästa sättet att må bra när det är lite trist. Bra gjort! Våfflor är inte en favorit hos mig men det ser ändå väldigt gott ut på din bild :D
Kram

ime said...

Åh våfflor som är så gott! Vad äter du när du vill lyxa till det lite?
Kram

znogge said...

Vilken trevlig och bra söndag det blev! Tulpaner hör våren till :D

Kram och ha en bra måndag!

ime said...

Ja tulpaner är underbara!
Kram och detsamma till dig

ibod11 said...

Jag gillar t ex vaniljglass med varm hjortronsylt eller rabarberpaj med glass eller vaniljsås. Våfflor räknar jag till samma kategori - sötsaker :) En pannacotta är inte heller dum och det finns mycket gott. Jag äter våfflor, och då gärna med hjortronsylt, men det är inte bland det godaste jag vet :)
Kram

ime said...

Men det lät verkligen gott det som du räknade upp 😊
Kram