Monday, January 08, 2018

Måndag

Igår trodde jag aldrig arbetsdagen skulle ta slut. Puh. Januari är verkligen en trist shoppingmånad. E kom in när jag slutade och bjöd på sushi. Det är så gott med sushi. Jag har inte ätit det sen jag var i Japan men igår satt det verkligen fint. Idag är jag ledig. Har lite saker att hinna med. Ska bl a ta ner ljusstakarna, det är så fint att dom lyser upp men nu får det vara nog.
J är på väg till Las Vegas på affärsresa och lilla S åker på affärsresor till Göteborg och Flen!! Vi har lite roligt åt det, sån skillnad det kan vara på var i världen man befinner sig. J ska vara i Las Vegas bara ett par dagar, det är ganska långt att åka för några dagar. Själv är jag glad här hemma i Skåne. Om två veckor fyller dom år, mina barn. Blir inget firande för min del, J är för långt iväg och S ska på bröllop helgen innan. Jag har ju precis varit i Stockholm så jag kan inte åka upp så snart igen.

4 comments:

ibod11 said...

De är verkligen ute och upptäcker världen, både i det lilla och det stora :D
Du kan ju köpa dig något gott och fira dina barn på egen hand medan du tänker på dem. Eller kanske få kontakt på något sätt :) Jag hoppas att ni får möjlighet att träffas snart igen :)
Kram

ime said...

Vilken bra idé! Såklart ska jag köpa något gott och fira dom även om vi inte träffas fysiskt!
Kram

znogge said...

Dagens ungdomar är på vift på att helt annat sätt än vad vi var och man får ta det onda med det goda...

Kram

ime said...

Jo det är sant. Världen har blivit mindre.
Kram