Saturday, December 30, 2017

Lördag

Fick ju den här fantastiska goda bodylotionen också i julklapp av lilla S. Har önskat mig den länge. Jag har ju en riktig faiblesse för bodylotions, parfymer och hudvård i alla de slag. Byredo är ju ett svenskt märke och att ha ett doftljus t ex av dom är ju lika mycket en inredningspryl som en ljusstake från Svenskt Tenn. Extra roligt när det är ett svenskt märke. Jag räknade mina parfymer, 16 st. Men då är det ganska många år jag samlat ihop till dom. Parfymer håller längre än man tror. T ex har jag från när jag var i London för 10 år sen, doftar lika gott fortfarande.
Många gör sammanfattningar av året nu. Jag ska inte ge mig på det. Mer än att Japanresan såklart var höjdpunkten. Att få se Tokyo och uppleva Kyoto igen och att få träffa J såklart. Jag var ledsen ett bra tag när han åkt tillbaka till Japan, han följde ju med hem till Sverige. Men man accepterar läget igen. Man är sån som människa. Vad annat kan man göra? Ska jag titta framåt 2018 är det såklart spännande med nytt jobb och att jag kommer att få en bättre lön. Hoppas kunna åka till Stockholm oftare, i år blev det två gånger, en gång i januari och en nu i december. Annars är det allra viktigaste att vi alla får vara friska.

4 comments:

znogge said...

Det var verkligen en imponerande samling! Själv har jag tre men det är ändå starkt med tanke på min doftkänslighet. Härligt att få personliga och lite lyxiga klappar.

Kram

ime said...

Ja visst är det härligt med personliga julklappar!
Kram

ibod11 said...

Hahaha, jag är nog inte särskilt feminin :D Jag har en enda parfymflaska och den har stått på badrumshyllan sedan jag fick den av min man för ca 30 år sedan ;) Där kan den fortsätta att stå för jag kommer inte att använda den. Även den har blivit ett minne :)
Så snällt att du fick den efterlängtade lotionen. Sådant förstår jag mig mer på och använder t o m ;)
Kram

ime said...

Åh jag förstår att den parfymen är ett minne. Men där tror jag dessvärre doften gått ut.
Kram