Monday, December 11, 2017

Måndag

Detta är min lilla Zelda i tomteluva.
Eftersom jag ställde in prenumerationsjobbet på onsdag så betyder det att jag är ledig ända till fredag. Eftersom alla mina timmar går åt till helgen, skulle visserligen jobbat tre timmar imorgon kväll men K bytte med mig, jag jobbade för henne i lördags. Har inga direkta planer, var uppe på stan innan och postade lite julklappar, till J i Japan och till A, min väninna i Jönköping. Hoppas det blev rätt nu, J önskar sig lite udda saker som en pepparkaksdeg och en ost. Så om A får det så blir hon nog förvånad.
Här har det faktiskt kommit lite snö, bara jättelite.
Det är nog dags att skaffa ny mobil, batteriet trillar ur ibland på den jag har och då kan mobilen vara laddad till 80% och när jag sätter i batteriet igen är det kanske bara 20%. Vet inte om jag ska skaffa Iphone, jag har en Samsung och är nöjd med den, men får jämt höra att Iphone är så himla bra.

4 comments:

znogge said...

så fin hon är i sin luva! Jag är väldigt nöjd med min iPhone men som med allt annat är det självklart en smaksak :D

Kram och njut av ledigheten!

ime said...

Javisst är hon fin 😊
Jag får kolla vad det kostar att ta en IPhone istället för Samsung. Kan nog vara lite dyrare.
Kram

ibod11 said...

En så söt liten tomtekisse :) Hon passar väldigt bra i sin luva.
Som med allt annat man köper så är det nog bra att tänka igenom vad man ska använda sin mobil till. Har du behov av allt det som en Iphone ger dig eller räcker det med en lite billigare variant. Jag tyckte att det var viktigt med en hyffsad kamera och en lätthanterad telefon och jag är väldigt nöjd med min Sony. Men det finns alldeles för mycket att välja på och då är det kanske lättast att följe goda råd från vänner :D
Lycka till med ditt köp!
Kram

ime said...

Jag använder telefonen till surf, sms och tar gärna foton. Jag är nöjd med min Samsung, det är mina barn som håller på Iphone.
Kram